Sterilisation af hunde udført af kompetente dyrlæger​

Ønsker du at få steriliseret din hund? Hos Dronninglund Dyrlæger har vi mange kompetente dyrlæger, der er specialiseret i sterilisation af hunde. Vi udfører indgrebet på vores klinik, der er placeret centralt i Dronninglund. Kommer du fra byer som Aalborg og Vodskov, er der gode parkeringsmuligheder ved vores klinik.

Vi kan i de fleste tilfælde foretage sterilisation af hund ambulant, hvilket betyder, er der ikke er behov for indlæggelse. I kan derfor tage hjem samme dag. Det er et forholdsvist enkelt indgreb, der har en meget lav risiko for komplikationer. Har du en kat? Så kan du også få den kastreret her.

Der er mange fordele ved hunde-sterilisation

Sterilisation af hunde har mange fordele, når det gælder dit kæledyr. Hele formålet med en sterilisation af en hund er, at den ikke kan komme i løbetid, og at den ikke kan blive gravid.

Det gøres ved at fjerne livmoderen og æggestokkene.​

Ved sterilisation af hunde fjerner du risikoen for, at den kan få sygdomme i livmoderen og æggestokkene. Derudover er der også andre sygdomme som fx kræft, hvor risikoen bliver mindsket betydeligt ved at få foretaget en sterilisation af din hund. Der er derfor flere gode helbredsmæssige fordele. Derudover er det også en fordel, hvis du ikke ønsker, at den skal få hvalpe.

Kontakt os for pris og mere information om sterilisation af hunde

Prisen kan afhænge af flere ting som for eksempel hundens race og størrelse. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 98 84 10 15 eller e-mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk for yderligere information om pris og indgreb.​

Åbningstider

Telefonen er åben mandag til fredag fra 09.00 - 17.00

Torsdag fra 09.00 - 19.15

Konsultation

Efter tidsbestilling på 

tlf.: 98 84 10 15

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Find os

Se google map

Find os på Facebook

Facebook side​

Firma​

Dronninglund Dyrlæge

CVR: 88732650

Kontakt

Tlf.: 98 84 10 15

E-mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Åbningstider​

Telefonen er åben mandag til fredag

fra 09.00 - 17.00

Torsdag 09.00 - 19.15