Kastration af kat hos en professionel dyrlæge​

Har du en kat, du skal have kastreret? Hos Dronninglund Dyrlæger er det noget, vi kan hjælpe med. En stor del af vores patienter kommer fra Dronninglund, men mange kommer også fra Aalborg, Vodskov og andre nærliggende områder.

Vi kan klare kastration af kat eller sterilisation af hund på vores klinik til en god pris. Det foregår ambulant, hvilket betyder, at din kat kan komme hjem igen samme dag. Ved kastration af kat er der nemlig ikke behov for indlæggelse. Det er et mindre indgreb, som hurtigt kan udføres af vores erfarne dyrlæger.

Der er mange fordele ved at lade din kat kastrere

Kastration af kat har flere fordele. Det gælder både for din kat, men også for dig som ejer. Når din kat bliver kastreret, reduceres hormonniveauet.

Det er med til at mindske risikoen for flere sygdomme som fx kræft og maveinfektioner. Derudover lever katte typisk længere, når de er blevet kastreret.​

Det er en fordel som dig som ejer, da du får en mere rolig kat, der ikke har behov for at komme ud og finde en mage. Denne lyst neutraliseres. Din kat vil derfor holde sig mere i de hjemlige rammer. Ønsker du at få del i disse fordele, kan vi hjælpe dig med kastration af din kat.

Bestil tid til kastration af kat i dag

Ønsker du at bestille tid til kastration af kat, kan du kontakte os på telefon: 98 84 10 15. Du kan også skrive en e-mail til: dronninglunddyreklinik@mail.dk, hvis du har spørgsmål til priser eller indgrebets forløb. Vi hjælper dig gerne med uddybende information.​

Åbningstider

Telefonen er åben mandag til fredag fra 09.00 - 17.00

Torsdag fra 09.00 - 19.15

Konsultation

Efter tidsbestilling på 

tlf.: 98 84 10 15

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Find os

Se google map

Find os på Facebook

Facebook side​

Firma​

Dronninglund Dyrlæge

CVR: 88732650

Kontakt

Tlf.: 98 84 10 15

E-mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Åbningstider​

Telefonen er åben mandag til fredag

fra 09.00 - 17.00

Torsdag 09.00 - 19.15