​Vaccination af hund og kat på professionel dyreklinik

​Har din hund eller kat fået de rette vaccinationer? Hos Dronninglund Dyrlæger sørger vi for vaccination af hund og kat. Vi tager imod patienter fra lokalområdet i Dronninglund, men har også mange patienter, der kommer fra Aalborg, Vodskov, Brønderslev og omegn.

Vi har en masse erfaring med vaccination af hund og kat, hvor vi sørger for den rette vaccination, der passer til den pågældende hund eller kat. Vaccine af hund og kat er med til at beskytte dit dyr mod ubehagelige sygdomme og bakterier. Det kan derfor betale sig at få foretaget vaccination af kat og hund.

Vaccinér din kat og/eller hund regelmæssigt

Det er vigtigt, at du får foretaget vaccinering af hund og kat regelmæssigt. Det starter allerede fra, at de er hvalpe og killinger, hvor de skal have en del vaccinationer. Vaccinering af kat og hund skal foretages forholdsvis regelmæssigt, indtil de er 1 år. Det sikrer din kat eller hund den bedste beskyttelse.

Der kan foretages flere forskellige vaccinationer af hund og kat. Der er både kernevacciner og ikke-kernevacciner. I forhold til vaccination af hund er hundesyge f.eks. en kernevaccination, mens vaccination af hund mod rabies er en ikke-kernevaccination.

Ved vaccination af kat er der også både kerne- og ikke-kernevaccinationer. Uanset om du skal eller har foretaget vaccination af kat eller hund, sørger vi for kernevaccinationer og de relevante ikke-kernevaccinationer, der passer til dit dyr.

Hvad koster vaccination af kat og hund?

Pris for vaccination af hund og vaccination af kat afhænger af, hvilke vaccinationer dit dyr skal have. Derudover kan det afhænge af, om din kat eller hund er 3 år – eller hvalp eller killing. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser.

Kontakt os i dag på telefon: 98 84 10 15 eller mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk. Du har mulighed for at lave årlige aftaler, der sikrer regelmæssig vaccination af kat og hund. Vi ser frem til at høre fra dig.

Åbningstider

Telefonen er åben mandag til fredag fra 09.00 - 17.00

Torsdag fra 09.00 - 19.15

Konsultation

Efter tidsbestilling på 

tlf.: 98 84 10 15

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Find os

Se google map

Find os på Facebook

Facebook side​

Firma​

Dronninglund Dyrlæge

CVR: 88732650

Kontakt

Tlf.: 98 84 10 15

E-mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Åbningstider​

Telefonen er åben mandag til fredag

fra 09.00 - 17.00

Torsdag 09.00 - 19.15