Genoptræning af hund på vores dyreklinik i Dronninglund​

Skal din hund have foretaget, eller har den lige fået foretaget, en operation? Efter en operation er der typisk brug for genoptræning af hund. Det er noget, vi kan hjælpe dig med hos Dronninglund Dyrlæger. Vi har hjulpet flere patienter, både lokale fra Dronninglund, men også fra byer som Aalborg og Vodskov.

Vi har moderne genoptræningsfaciliteter til hunde, der kan hjælpe dem på benene igen. Vi sammensætter en behandling, der passer til din hund. På den måde får den en behandling, der hjælper den tilbage i bevægelse igen efter en operation. Genoptræning af hund er et af vores fokusområder, og vi har derfor god erfaring med det.

Forskellige muligheder for genoptræning af hund

På vores dyreklinik kan vi tilbyde din hund flere forskellige genoptræningsbehandlinger. Har din hund brug for en operation af korsbåndet, kræver dette typisk en specifik form for genoptræning af hund.

Vi tager højde for din hunds situation og sammensætter en behandling, der passer til den.​

En af vores behandlingsmetoder på vores klinik er water walk. Det er en god metode til at genoptræne muskulaturen i benene, uden der sker for stor overbelastning. Water walk er også yderst relevant, hvis du ønsker at holde din jagthund i gang, selvom det ikke er jagtsæson. Træningsformen kan være med til at holde din jagthund i god form.

Kontakt os for at høre mere eller aftale en tid

Ønsker du at booke en aftale til genoptræning af hund, kan du kontakte os på telefon og mail. 

Ring til os på telefon: 98 84 10 15, eller skriv en e-mail til: dronninglunddyreklinik@mail.dk. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til genoptræningsmulighederne.​

Åbningstider

Telefonen er åben mandag til fredag fra 09.00 - 17.00

Torsdag fra 09.00 - 19.15

Konsultation

Efter tidsbestilling på 

tlf.: 98 84 10 15

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Find os

Se google map

Find os på Facebook

Facebook side​

Firma​

Dronninglund Dyrlæge

CVR: 88732650

Kontakt

Tlf.: 98 84 10 15

E-mail: dronninglunddyreklinik@mail.dk

Ved akut sygdom

Se under "Vagtordning"

Åbningstider​

Telefonen er åben mandag til fredag

fra 09.00 - 17.00

Torsdag 09.00 - 19.15